Ma gandeam ieri cat de mult conteaza atitudinea pe care o ai in viata. Si nu e de glumit. Viata este grea… dar de ce sa fim mereu incruntati, de ce sa mergem cocarjati pe strada, de ce sa treaca o zi fara un zambet? Nu e suficient ca neconfruntam zilnic cu atatea obstacole?

E nevoie sa ne descretim fruntea, sa fim optimisti. Zile grele vom avea adesea, nereusitele si tristetea nu trebuie sa ne umbreasca total. Avem nevoie de o minte calma, clara, puternica si de o atitudine de luptator. Din cauza unui obstacol te impiedici si nu te mai ridici gandindu-te la ce a fost? Renunta la atitudinea asta!

 

Te-ai impiedicat? Ridica-te! Mergi inainte! Vezi ce nu a fost in ordine si invata astfel incat pe viitor sa eviti aceleasi greseli. Pentru o viata reusita antreneaza-ti mintea si corpul, ambele formeaza un TOT. Degeaba mergi la sala daca nu iti pui si creierul sa lucreze. Degeaba citesti mult, faci rebusuri si alte exercitii pentru creier daca esti sedentar.

Mai tii minte expresia ‘Minte sanatoasa in corp sanatos’? Aminteste-ti de ea zi de zi si in fiecare saptamana propune-ti sa faci mai multe pentru sanatatea ta mentala si fizica. Porneste de la ganduri, atitudine, vorbe si mergi mai departe la postura corpului, exercitii pentru fizicul tau, plimbari, relaxare, citeste cate ceva in fiecare saptamana, ai grija ce mananci, hidrateaza-te si uita de stres!


Tu esti un izvor de energie pozitiva! Redescopera-te!

Iti faci tie un bine, iar pe cei din jur ii inspiri cu energia ta.
Totul e mai usor asa.
Chiar te poti bucura de viata cu adevarat!

 

 

 

 

 

Reclame