Echilibrul E-ului tau !!!!

Pentru a-ti gasi echlibrul interior este foarte important sa comunici prin a-ti impartasi gandurile cu prietenii, sa-ti manifesti dorintele si sa-ti stabilesti prioritatile in realizarea obiectivele. Daca esti in cuplu atunci trebuie sa existe dorintele cuplului : Luna aceasta noi…. , In vara aceasta noi…. , Anul viitor noi….. , discutand cu partenerul dorintele si obiectivele tale vei ajunge la un nomitor comun in finalizarea lor. Daca esti mamica nu trebuie sa uiti ca esti si sotie si femeie in acelasi timp. Acorda timpul care il crezi tu necesar pentru fiecare rol in parte, nici unul nu are prioritate, toate sunt la fel de importante, dar unul il completeaza pe celalalt si atunci toate vin de la sine. Acest cerc vicios in care te invarti iti va aduce numai avantaje si satisfactii.

Reclame

4 răspunsuri to “Stiai ca ?”

 1. sorin Says:

  da ce frummoase cuvinte ..in facultate ai invatat sau din experientea

  1. daanahome Says:

   Facultatea, cursurile de perfectionare si binenteles ca si experienta de viata isi spun cuvantul

 2. sorin Says:

  “Un adevăr elementar ne este necontenit demonstrat de respiraţie. Dacă te agăţi de aerul din plămâni şi nu îi dai drumul, în curând vei muri. Pentru a trăi este necesar să îl oferi atmosferei, să nu îl ţii doar pentru tine. Este vital să îl scoţi din tine, să îi dai drumul.

  Primeşti şi oferi, primeşti şi oferi – este un echilibru. Ceea ce e atât de simplu la nivel fizic devine brusc complicat la nivel sufletesc. Acolo te bucuri să primeşti, dar ai mari ezitări în a oferi. Acumulezi afecţiune. O stochezi. Într-un alt caz, nu primeşti nimic şi, pe bună dreptate, te întrebi: “Dar eu de ce să ofer?”

  1. daanahome Says:

   “Dar eu de ce să ofer?”. Important este in viata sa oferi neconditionat fara sa te astepti sa primesti neaparat si vei fi rasplatit la momentul oportun . Nimic nu este intamplator in viata, totul se intampla cu un rost . Nu trebuie sa judecam oamenii dupa cum suntem noi ci dupa cum sunt ei, fiecare este unic in felul lui.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s