De cate ori nu ne-am pus intrebarea ” Oare de ce suntem nefericiti in viata? “, Oare de ce nu reusim sa obtinem ceea ce ne-am propus ?“ “Oare de ce nu reusim sa dispunem de un trai mai bun in viata ? “

Raspunsul la toate aceste intrebari il gasim chiar in noi, fara sa constientizam acest lucru, deoarece suntem prizonierii subconstientului nostru care prin puterea sa miraculoasa actioneaza ca un magnet in functie de ceea ce simtim si gandim : negativ sau pozitiv, atragand lucrurile bune sau rele cu care ne confruntam zi de zi. Aceasta forta invizibila a subconstientului este foarte puternica, dar in ea vei gasi cauza si rezolvarea problemelor cu care te confrunti.

Mai mult de 90% din gandurile noastre sunt inconstiente si de aceea este important sa avem o gandire pozitiva controland gandurile negative , sa le eliminam pe cat posibil, deoarece ele ne acapareaza energia si ne impiedica implinirea dorintelor. Daca suntem deprimati, aceasta inseamna ca suntem noi insine cei care ne cream aceasta stare, iar daca suntem fericiti deasemenea tot de noi depinde. Gandurile noastre, sentimentele si actiunile noastre sunt toate incorporate intr-o energie pozitiva sau negativa. Tot ceea ce simtim, gandim sau facem se reintoarce la noi pentru a ne crea realitatea noastra, ca atare energiile negative atrag energiile negative iar energiile pozitive atrag energiile pozitive, toate acestea facand parte din Legea Atractiei.

GANDIREA POZITIVA ITI VA DESCHIDE USA REUSITEI IN VIATA !!!!

Daca iti doresti sa ai mai mult, trebuie sa stii sa si oferi mai mult. Oricat de greu ti-ar fi , putinul pe care il ai poate fi impartit si cu ceilalti fara a astepta sa ai mai mult. Ca sa oferi ori de cate ori ai ocazia, sa oferi din inima fara a astepta sa fi recompensat, deschide oportunitatea de a primi, este foarte adevarat nu imediat dar exact de unde nu te astepti.

Este foarte important sa traiesti in PREZENT -aceasta fiind alegerea perfecta. Viata traita din plin este viata traita in prezent, nu umbrita de amintirile trecutului sau previziunile viitorului, fara sa astepti ca totul sa se intample ci sa traiesti exact momentele care se deruleaza in viata ta: “La ce ma gandesc acum? , Ce simt acum?, Ce fac acum?”. Prezentul din viata ta in care traiesti este rezultatul actiunilor si decIziilor tale din trecut, iar viitorul va fi rezultatul atitudinii si decizilor de azi. Numai cu ajutorul mintii tale care este un instrument pe care il ai la dispozitie, vei putea realiza si mai mult in viata, in propriul avantaj, fiind constructorul propriei tale vieti. Nu trebuie sa astepti ca lumea sa se schimbe asa incat sa-ti fie mai bine ci trebuie sa-ti construiesti propriul tau Univers pozitiv al vietii.